Simuloi
rakennus
jo ennen
suunnittelua

Realaizer simulaatio-ohjelmisto mallintaa sen, mitä et vielä tiedä. Saat simuloitua yksityiskohtaiset tulostiedot rakentamisen ja elinkaaren kustannuksista ja ympäristövaikutuksista jo ennen varsinaisen suunnittelun aloittamista.

Part of the building

Arvioi hankkeesi uudella tavalla – 30 min simulaatiolla

Simuloimalla hankkeesi Realaizer-ohjelmistolla, määrität tarvittavan budjetin ja konkretisoit ekologisen jalanjäljen jo ennen suunnittelun aloittamista. Realaizer näyttää päätöksenteon kannalta oleelliset tulostiedot: eurot, hiilijalanjäljen ja realistisen kokonaislaajuuden – ilman aikaavievää suunnittelutyötä. Jätä meille viesti, otamme sinuun yhteyttä ja näytämme 30 minuutin aikana, miten otat hankkeesi haltuun Realaizerin avulla. 

building modelling

Uraauurtavaa tutkimusta ja käytännön onnistumisia – yli 40 vuoden kokemuksella

Realaizer-ohjelmiston hyödyntämä teoria ja tietoaineisto perustuu Haahtelan yli 40 vuoden tutkimus-, kehitys- ja projektinjohtotyöhön. Realaizer paketoi yksiin kansiin keskeisimmät käyttämämme menetelmät, ja tuo ne kaikkien saataville. Realaizerin mallintamaa tietoa käyttää myös Tilastokeskus omissa analyyseissaan ja tilastoissaan volyymihintaindeksin pohjana. 

Käyttäjien
toiminta

Realaizer sukeltaa suoraan rakennuksen käyttäjien toimintaan. Saatavilla on yli 100 toimialaa, joiden avulla Realaizer mallintaa juuri sellaisen rakennuksen, jota käyttäjät tarvitsevat. Voit rakentaa hotellin, toimisto- tai liiketilaa, päiväkodin tai koulun. Myös pysäköintihallitilat on huomioitu!

Täydellinen
tilaohjelma

Yli 1500 tilatyyppiä, automaattinen tilojen mallinnus, 150 tilaominaisuutta ja rajattomasti yhdistelmämahdollisuuksia. Tuloksena hankkeen realistinen kokonaislaajuus ja nopea palaute, joka mahdollistaa muutokset suunnitelmiin missä tahansa vaiheessa.

Rakennuksen
geometriamalli

Rakennuksen geomatriamallissa on 100 ominaisuutta, tontin vaatimukset, tekniset järjestelmät ja runkoratkaisut, jotka simuloidaan kädenkäänteessä. Realaizer on SaaS-ohjelmisto, jonka data on turvattua ja puolueetonta. Siksi sitä on myös turvallista käyttää. 


Jätä meille tietosi, olemme sinuun yhteydessä

view from the top of the building

Kiinnostuitko, ota meihin yhteyttä