Näe tulevat kiinteistötarpeesi

Realaizerin avulla hallitset kiinteistöportfoliotasi ja suunnittelet kiinteistöihisi kohdistuvia toimenpiteitä. Tiedät, ovatko kiinteistösi relevantteja ja onko niissä korjaustarpeita. Hyödyntämällä rakennuksen simulaatiota ennakoit tulevat korjaukset ja saat kokonaiskuvan korjausvelasta ja kiinteistöjesi arvosta.

  • Ennakoi kiinteistöjen tulevat korjaukset ja mahdollistaa korjausvelan arvioinnin ja hallinnan.
  • Tarkastele kiinteistöjen sopivuutta haluttuihin käyttötarkoituksiin
  • Simulaatiossa tehtynä PTS-suunnitelman korjausten kustannusarviot seuraavat markkinaa.
  • Arvioi investointien kannattavuus, kannattaako korjata vai myydä.
  • Hallitse kiinteistöportfoliotasi ja varmista, että omistamasi kiinteistöt ovat relevantteja ja kannattavia

Kiinteistöjen hallinta simulaatiolla

Luo tilannekuva kiinteistöistäsi

1. Luo tilannekuva kiinteistöistäsi

Realaizerin avulla luot kiinteistöportfoliosta ajantasaisen tilannekuvan. Millaisia kustannuksia ja päästöjä kiinteistöissäsi on odotettavissa, entä ovatko kiinteistöt kannattavia?

Ohjelmassa oleva simuloitu korjausohjelma näyttää lisäksi, missä vaiheessa elinkaartaan kiinteistön eri osat ovat. Pystyt näkemään ennalta, onko lähitulevaisuudessa odotettavissa korjauksia ja pystyt arvioimaan korjausvelkaa.

Selvitä, miten kiinteistöt vastaavat tarpeitasi

2. Selvitä, miten kiinteistöt vastaavat tarpeitasi

Kiinteistö, joka ei vastaa käyttötarkoitustaan, ei ole kannattava. On tärkeää ennakoida, miten käyttäjän tarpeet muuttuvat tulevaisuudessa ja millaisia muutoksia kiinteistöihin tarvitaan. 

Simulaation avulla lasket, tuleeko kiinteistön remontointi tai käyttötarkoituksen muutos kannattavaksi verrattuna kiinteistöstä luopumiseen ja uuden rakentamiseen. Lisäksi näet, millaisia vaikutuksia korjauksilla on esimerkiksi kustannusten tai hiilijalanjäljen osalta. 

Valitse investointisi

3. Valitse investointisi

Ajantasainen tilannekuva kiinteistöportfoliostasi sekä tulevaisuuden tarpeiden ennakointi auttavat tunnistamaan oikeat investointikohteet. Esimerkiksi tarpeettomasta kiinteistöstä kannattaa mieluummin luopua kuin tehdä hintavia korjauksia.

Realaizerilla tunnistat oikeat investoinnit ja osaat ennakoida tarvittavat toimet. Simulaatiolla toteutat esimerkiksi muutostyöt juuri niihin kohteisiin, joiden osalta ne ovat kannattavia.


Haluatko kuulla lisää?

Realaizer auttaa sinua varmistamaan kiinteistötoimintasi kannattavuuden ja ennakoimaan korjaustarpeet. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää.

Pyydä esittely

Lue lisää