Ohjaa hankkeesi tavoitteeseen

Realaizerin avulla ohjaat rakennushankkeen suunnittelua ja otat täyden kontrollin hankkeestasi. Kun syötät hankkeen tiedot simulaatioon, ohjelma mallintaa valintojen vaikutukset suunnittelu- ja toteutusratkaisuihin. Saat tiedot kustannuksista ja päästöistä jo ennen päätösten tekemistä. 

  • Näyttää, miten ratkaisut vaikuttavat kustannuksiin ja päästöihin.
  • Mahdollistaa eri suunnitteluratkaisujen vertailun.
  • Tarjoaa projektinjohdolle tilannekuvan hankkeesta
  • Tuo hankeryhmälle selkeästi viestityt tavoitteet suunnitteluun ja toteutukseen.
  • Auttaa projektinjohtajaa hallitsemaan projektia.

Rakennushankkeen ohjaus simulaation avulla

Aseta tavoitteet ja luo hankesuunnitelma

1. Aseta tavoitteet ja luo hankesuunnitelma

Mieti ensin, mitä, kenelle ja mihin olet rakentamassa. Määritä sitten hankkeelle budjetti sekä kustannuksia että hiilijalanjälkeä varten. Simulaatio luo näiden tietojen pohjalta mallinnetun vaihtoehdon rakennuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Voit käyttää Realaizerin luomaa mallia lähtökohtana projektiryhmälle, kun hanketta lähdetään suunnittelemaan. Simulaatio sisältää tarvittavat pohjatiedot kaikille hankkeen suunnittelijoille.

Vertaile suunnitteluratkaisuja

2. Vertaile suunnitteluratkaisuja

Kun hankesuunnitelma on luotu, etsitään hankkeen kannalta oikeat suunnitteluratkaisut sekä vertailla niitä suhteessa toisiinsa ja hankkeen tavoitteisiin.

Realaizerilla voidaan mallintaa ja laskea kaikkien suunnitteluvariaatioiden vaikutukset nopeasti ja kustannustehokkaasti. Näin on mahdollista tehdä vertailua ja valita hankkeen tavoitteiden kannalta parhaat ratkaisut suunnitteluun.

Löydä ratkaisut, jotka takaavat onnistumisen

3. Löydä ratkaisut, jotka takaavat onnistumisen

Realaizer auttaa projektiryhmää valitsemaan yhdessä ne suunnitteluratkaisut, jotka palvelevat hanketta parhaalla mahdollisella tavalla.

Ohjelmisto tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon eri valintojen vaikutuksista ja näyttää läpinäkyvästi, millaiseen lopputulokseen eri ratkaisut johtavat. Lisäksi Realaizer antaa tarvittavat tiedot jatkosuunnittelua ja hankkeen toteutusta varten. Rakennushankkeen ohjaus on läpinäkyvää ja simulaatio ylläpitää reaaliaikaista tilannekuvaa.


Toteutusmuodon valinta -opas

Toteutusmuodon
valinta -opas

Oppaan avulla löydät hankkeisiisi soveltuvimmat toteutusmuodot ja näet, miten Realaizer voi auttaa sinua onnistumaan hankkeissasi.

Lataa opas

Haluatko kuulla lisää?

Realaizerin avulla ohjaat hankkeesi tavoitteisiin ja ylläpidät tilannekuvaa koko projektin ajan. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää!

Pyydä esittely

Lue lisää