Haahtelan Realaizer-tiimi on monialainen joukko huippuosaajia

Haluaisitko sinä olla osa kasvutarinaa, jossa viemme rakennus- ja kiinteistöalaa kestävämpään ja taloudellisempaan suuntaan?

Kehittämämme Realaizer -teknologia uudistaa tavan ajatella rakentamista. Haluamme auttaa asiakkaitamme tunnistamaan oikeat investoinnit, onnistumaan rakennushankkeissaan ja hallitsemaan kiinteistöjään paremmin. Tavoitteemme on luoda koko kiinteistö- ja rakennusalalle uusi standardi, joka auttaa arvioimaan, minkä tahansa kiinteistön arvon, kulut ja CO2-päästöt milloin vain. Tarjoamme puolueettoman tiedon kaikille alalle, jotta on helpompaa ymmärtää, millaisia rakennuksia tarvitaan ja paljonko niihin kannattaa investoida.

Työskentelemällä Haahtelan Realaizer-tiimissä pääset mukaan kehittämään uuden sukupolven teknologiaa, rakennuksen simulaatio Realaizeria. Tulet olemaan osa eri alojen: arkkitehtuurin, matematiikan, ohjelmoinnin ja rakentamisen innovatiivisia ja kunnianhimoisista osaajia. Monialaisia ammattilaisiamme yhdistää aito halu kehittää alaa ja rohkeus ajatella uudella tavalla.

Tuotekehityksen tiimeissä jokainen tuo omalla osaamisellaan ja asiantuntijuudellaan peliin tarvittavat osat onnistuneen kokonaisuuden rakentamista varten. Luotamme eri osaamisalueiden asiantuntijoiden näkemyksiin sekä välittömään kommunikaatioon. Tuotekehityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 50 osaajaa erilaisissa rooleissa aina myynnistä kehittäjiin. 

Tuotekehityksemme toiminnan pääpiirteet: 

  • Projektikohtaiset moniosaajatiimit, jotka toimivat full-stack-periaatteella.
  • Tyypillisessä tiimissä kolme frontend-kehittäjää, kaksi backend-kehittäjää ja kaksi sisällönkehittäjää.
  • Työtä tukevat jatkuvasti Service Design -tiimimme palvelumuotoilija, UX-designer ja DevOps-tiimimme asiantuntijat.
  • Käytössämme on scrum-menetelmät.
  • Tiimeillä laaja autonomia kehitystyön suhteen.

Haahtelassa sinua odottaa oma kokkimme, joka loihtii ravitsevan lounaan ravintolassamme Bulevardin toimistolla. Työn etuihin kuuluvat myös välipalat ja virvokkeet sekä pelihuone, siellä voitkin tavata kollegoja pleikkarin tai leffan äärellä. Kokoonnumme kvartaaleittain Demo Dayhin, joissa tiimit esittelevät aikaansaannoksiaan. Eikä unohdeta kaikkia reilua 150 kollegaa muissa Haahtelan toiminnoissa. Haahtelassa viihdytään kertakaikkisen hyvin, työurat ovat poikkeuksellisen pitkiä ja moni paluumuuttaja on myös löytänyt tiensä takaisin taloon. 

Jos vielä Realaizer-tiimin arvot kolahtavat, mitä enää mietit? Jätä meille viesti tai katso avoimet tehtävämme. 

Arvomme

Rohkeus
Näytämme rohkeasti suuntaa ja kuljemme omia polkujamme. Uskallamme rikkoa rajoja ja kehittää uusia ratkaisuja.

Rohkeus

Näytämme rohkeasti suuntaa ja kuljemme omia polkujamme. Uskallamme rikkoa rajoja ja kehittää uusia ratkaisuja.

Itseluottamus
Luotamme itseemme, menetelmiimme ja toisiimme. Arvostamme toisiamme ja ainutlaatuista toimintaamme.

Itseluottamus

Luotamme itseemme, menetelmiimme ja toisiimme. Arvostamme toisiamme ja ainutlaatuista toimintaamme.

Uteliaisuus
Päättymätön uteliaisuus ajaa uusien asioiden oppimiseen, jolloin myös jaamme osaamistamme.

Uteliaisuus

Päättymätön uteliaisuus ajaa uusien asioiden oppimiseen, jolloin myös jaamme osaamistamme.

Avoimet tehtävät

Tarvitsemme joukkoomme intohimoisesti työhönsä suhtautuvia, rohkeita yhteiseen tavoitteeseen sitoutuvia osaajia. Taustallasi ei ole meille väliä, asenne ratkaisee. Täydennämme yhteisöämme ainutlaatuisilla tekijöillä aina oikean henkilön sattuessa kohdalle. Olisitko sinä osa tiimiämme?

Kaikki työpaikat

Tutustu työtehtäviimme

Backend-kehittäjä

Backend-kehittäjänämme pääset mukaan vaikuttamaan järjestelmämme suunnitteluun ja kehittämiseen sekä backend-toteutuksen yksityiskohtiin! Kiinnostaako sinua Backend-kehittäjän tehtävät meillä? Katso tarkemmat tiedot ja laita hakemus tulemaan!

Lue lisää

Frontend-kehittäjä

Frontend-kehittäjänämme työpäiväsi kuluu uusien ominaisuuksien kehittämisen parissa. Tiimissämme pääset vaikuttamaan aidosti tekemiimme ratkaisuihin omalla asiantuntijuudellasi. Kiinnostaako sinua Frontend-kehittäjän tehtävät meillä? Katso tarkemmat tiedot ja laita hakemus tulemaan!

Lue lisää