Realaizer, rakennuksen simulaatio

Realaizerin avulla ymmärrät, millaisia rakennuksia tarvitset ja miten niitä kehität. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon rakennuksen simulaatiosta. Jos haluat kuulla lisää, ole meihin yhteydessä.

Rakennuksen simulaatio näyttää sen, mitä et vielä tiedä

Haahtelan Realaizer kertoo rakennusten ja rakentamisen taloudelliset ja ekologiset vaikutukset. Se on rakennuksen simulaatio, joka täydentää kaiken sen, mitä et vielä tiedä.

Realaizerin avulla ymmärrät, millaisia rakennuksia tarvitset ja paljonko niihin kannattaa investoida. Asetat konkreettiset tavoitteet hankkeillesi ja pysyt niissä. Realaizerilla vältät huonot investoinnit ja onnistut niissä, jotka aloitat.

Simuloi tilat, rakentaminen ja rakennuksen elinkaari

Rakennuksen simulaatio lähtee liikkeelle käyttäjän tarvitsemien tilojen määrittelystä. Tästä simulaatio etenee rakennuksen ja rakentamisen simuloinnista aina rakennuksen koko elinkaaren mallintamiseen asti. 

Realaizerilla on onnistuttu jo lähes sadassa hankkeessa

Julkinen hanke

Julkinen hanke

Hankkeella oli paljon erilaisia vaatimuksia, jotka oli otettava toteutuksessa huomioon, esimerkiksi tiukat ympäristövaatimukset ja budjetti.

Kuinka Realaizeria käytettiin: Suunnitelmia verrattiin jatkuvasti simulaation antamaan tietoon. Ensimmäinen luonnos oli 18% yli alkuperäisen budjetin, joten simulaatiolla haettiin lisää mahdollisia ratkaisumalleja.

Realaizerin avulla 20% säästö suhteessa ensimmäiseen luonnokseen.

Kaupallinen kehityskohde

Kaupallinen kehityskohde

Kaupallinen kehityskohde, jossa tärkein tavoite oli sijoituksen kannattavuus tilaajan näkökulmasta. Tilaaja vuokraa rakennuksen tilat eteenpäin erilaisiin toimintoihin: liiketila, toimistotila, hotelli. Hankkeessa keskiössä olivat suuren käyttäjän toiminalliset tarpeet sekä eri sijaintien vertailu.

Kuinka Realaizeria käytettiin: Lopputulos saavutettiin laskemalla kymmeniä vaihtoehtoisia skenaarioita, joista löydettiin sopivin, joka täytti kannattavuustavoitteet.

Realaizerin avulla käyttäjälle 25% alhaisempi vuokra ja sijoittajalle korkea tuotto ja arvonnousu

Haluatko kuulla lisää? Jätä meille yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.

Pyydä esittely