Uutinen

Simulaatio­­­teknologiamme uudistaa tavan ajatella rakentamista


Olemme kehittäneet rakennuksen simulaatioteknologiaa ja tuomme vuoden 2024 alussa uusia ominaisuuksia kiinteistön omistajille. Vaihdamme nyt myös ohjelmistomme nimen Haahtela TVD:stä Realaizeriksi. Muutos ei vaikuta asiakkaidemme palveluihin tai nykyisiin sopimuksiin.

Haluamme auttaa asiakkaitamme tunnistamaan oikeat investoinnit, onnistumaan rakennushankkeissaan ja hallitsemaan kiinteistöjään paremmin. Tavoitteemme on luoda koko kiinteistö- ja rakennusalalle uusi standardi, joka auttaa arvioimaan, minkä tahansa kiinteistön arvon, kulut ja CO2-päästöt milloin vain. Tarjoamme puolueettoman tiedon kaikille päätöksentekijöille, jotta on helpompaa ymmärtää, millaisia rakennuksia tarvitaan ja paljonko niihin kannattaa investoida.

Haahtelan Realaizer kertoo rakennusten ja rakentamisen taloudelliset ja ekologiset vaikutukset. Realaizer on rakennuksen simulaatio, joka täydentää kaiken sen, mitä et vielä tiedä.

Realaizeriin uusia ominaisuuksia alkuvuodesta 2024

Simulaatioteknologian kehitys jatkuu ja nykyisten toiminnallisuuksien lisäksi tuomme tuotteeseen alkuvuodesta 2024 uusia ominaisuuksia kiinteistöjen omistajille. Jatkossa kaikki kiinteistönomistajat pystyvät suunnittelemaan investoinnit, korjaukset ja ylläpidon Realaizerin avulla. Erilaisten vaihtoehtojen skenariointi onnistuu helposti. Kaikki tämä lisää kiinteistön taloudellista ja ympäristöllistä arvoa: hallitsee kuluja ja vähentää hiilijalanjälkeä.

Realaizerin avulla erilaisten rakennushankkeeseen ja kiinteistön kehitykseen vaikuttavien päätösten seuraukset ovat helposti nähtävissä. Realaizerin avulla vältät huonot investoinnit ja onnistut niissä, jotka aloitat.

Realaizer – rakennuksen simulaatio.

Haluatko ottaa Realaizerin käyttöösi? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.